Αγαπητοί φίλοι

Εκ μέρους της Συντονιστικής επιτροπής, σας καλωσορίζω στο νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) “Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Ψηφιακό Marketing” του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το αντικείμενο του μεταπτυχιακού μας προγράμματος αποτελεί πλέον βασικό παράγοντα για την ανάπτυξη και τη λειτουργεία των επιχειρήσεων και των οργανισμών τόσο του Δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Η ανάγκη υιοθέτησης πρακτικών ηλεκτρονικού επιχειρείν και ψηφιακού marketing έγινε ακόμη πιο εμφανής στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε.

Το ΠΜΣ απευθύνεται λοιπόν σε νέους πτυχιούχους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, που επιθυμούν να αποκτήσουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στην οργάνωση, δημιουργία και διοίκηση σύγχρονων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, την ενσωμάτωση τεχνικών ηλεκτρονικού επιχειρείν σε παραδοσιακές επιχειρήσεις, αλλά και στη χρήση σύγχρονων τεχνικών ψηφιακού μάρκετινγκ από επιχειρήσεις και οργανισμούς, συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα ξεκινήσει το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-21, και είναι αναγνωρισμένο από το κράτος όπως κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΑΕΙ, απονέμοντας τον τίτλο του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο αντικείμενο του “Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Ψηφιακό Marketing”.

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση σχετική με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος μας θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

Ιωάννης Αντωνιάδης , Αναπληρωτής Καθηγητής

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Κοιλα Κοζάνης 50100, Ελλάδα

Εmail : iantoniadis@uowm.gr , Τηλ. 24610-68136